Hyr cykel hos oss i  sommarUpptäck vackra Bjärehalvön från en cykel och njut av det varierande landskapet, de gröna fälten, skogen och havet. Oavsett vilken typ av cyklist du är så finns det en färdväg och terräng för allas motions nivå.


Vi erbjuder cykeluthyrning till dig, vare sig du är proffs eller motionär. Välj mellan traditionell damcykel, landsvägscykel, barncykel, el-cykel, mountainbike samt tillbehör som cykeln vagn och barnstol. Möjlighet finns att hyra cykel från 1 dag upp till 2 veckor. Under tennisveckan rekommenderar vi att boka i god tid då det är högt tryck.


Efter att ha bokat cykel i vårt bokningssystem så anger ni tid & plats dit ni önskar få cykeln levererad. Vi erbjuder utkörning & hämtning av hyrcyklar på hela Bjärehalvön. Vi levererar även cyklar till Halmstad, Ängelholm, Laholm och Torekov. Ange önskad plats och tid i bokningen så kommer vi ut till dig med cykeln.

Såhär hyr du cykel

Plats & Tid

Välj var och när du vill hyra cykel. Läggde artiklar du önskar hyra i varukorgen och följ instruktionerna.

Betala

Betalningen gör du när du bokar dincykel på nätet. Avbokning kan göras 48h innan hyresperioden. Enorderbekräftelse skickas till den angivna e-mailadressen.

Utlämning

Utlämning av cykel sker på valddestination.

Vid utlämning får du hjälp att ställain sadelhöjd och instruktioner hur cykeln fungerar.

Vi levererar cyklen till dig

Olika cykeltyper

DAMCYKEL


Klassisk damcykel som passar perfekt i stan eller en runda ut på landet. En bekväm cykel med praktisk cykelkorg och fotbroms. 

HYBRID


Är en allroundcykel med bekväm sittställning. Stora däck som

ökar komforten oavsett underlag.

8 växlar för enkel växling. 

CYKELVAGN & BARNSTOL


Behöver ni extra förvaring eller är barnen för små för egen cykel? Vi olika vagnar och barnstolar som kopplas enkelt på pakethållaren som passar till el-cyklar och standardcyklar.  

LANDSVÄGSCYKEL


För den som vill ha ett ordenligt motionspass eller utforska närområdet i snabbare tackt. Finns flera olika modeller och tillbehör allt från nybörjare till proffs. 

EL-CYKEL


Passar bra vid längre sträckor eller om du vill ha lite extra hjälp i uppförsbackarna. Elmotorn hjälper dig upp till 25km/h. Du väljer själv hur mycket hjälp du vill ha av motorn genom en dispay på styret.

Cykelställ


Vi har olika cykelställ till bilen för uthyrning. Beroende på vilken typ av cykel och antal.

MOUNTAINBIKE


Vill du köra i lite tuffare terräng eller off-road passar denna cykel perfekt. Med ställbar stöttdämpning fram får du en extra skön komfort på ett svårare underlag.

BARNCYKEL


Klart att barnen ska med cykellturen. Vi har barncyklar i olika storlekar och modeller. (20"-26").

TILLBEHÖR


Behöver du hjälm, cykelskor, cykeldator eller något annat så har vi det mesta.

*I vårt cykelutbud finns olika typer av cyklar och tillbehör, bilderna är enbart exempel från vårt utbud. 

Vid större grupper eller långtidshyra är ni välkomna att kontakta oss för offert.